A laktóz érzékenység egy nagyon gyakori jelenség, ami a társadalom sok tagját érinti, kortól és nemtől függetlenül. A születéstől számított néhány éven belül megszűnik működni szervezetünkben az az enzim, ami lebontja a tejfehérjéket. Ez azonban még nem jelenti azt, hogy a feldolgozott készítményeket ne lehetne fogyasztani. Olykor mégis megesik, hogy teljes intolerancia lép fel. Ilyenkor nem kizárt, hogy a kókusztejpor marad az egyik lehetséges választás.
Amennyiben nélkülöznünk kell minden tejes készítményt, akkor sem kell lemondanunk az ízletes süteményekről és italokról. Mindig van alternatív megoldás, csak alaposan körül kell nézni. A kókusztejpor, nem más, mint a dehidratált változata a jól ismert déli gyümölcsből készült terméknek.
Ezen formájában is bátran alkalmazhatjuk, ha bármihez keverni szeretnénk, de vízzel felöntve teljes értékű ital nyerhető belőle. Minden állati zsiradéktól és laktóztól mentes. Ha eddig nem volt alkalmunk kipróbálni, akkor itt van az ideje! Kényelmesen megvásárolható a kókusztejpor a dietas-termekek-webshop.hu oldalról.