Vásárlás

Ipari páramentesítők hordozható formában

Ipari páramentesítők

Nagy gondot okozhat, ha egy üzemben túl magas a levegő nedvességtartalma. Ez sem a gépeknek, sem az embereknek nem tesz jót. Éppen ezért, a vállalat vezetőinek lépniük kell, ha el szeretnék kerülni a súlyosabb problémák kialakulását.

Az ipari páramentesítők kiemelkedő teljesítménnyel műkődnek, ennél fogva tökéletes megoldást jelentenek az ilyen helyzetekre. Jelenleg kétféle termék van raktáron, mindkettő a WDH kínálatából. Előrendelés segítségével beszerezhetőek a Trotec készülékei is.

Olvasd Tovább

A cirkónia kő rövid bemutatása

cirkónia kő

cirkónia kő

Az ékszergyártás során gyakran használják ezt az anyagot. A cirkónia kő által rengeteg gyönyörű kiegészítő születik. Színét tekintve eléggé sokféle. Lehet például sárga, lila, piros, kék, barna zöld, illetve barna. Zöld színben elég ritkán fordul elő, ezért sokkal drágább az említett társainál. Az átlátszó típusa sok dologban hasonlít a gyémánthoz. Viszont az árát tekintve lényeges olcsóbb. Ha egy ilyen berakással ellátott ékszert visel, akkor biztosan feltűnést fog kelteni. Gyönyörű csillogásának köszönhetően, minden tekintetet magára vonz. A cirkónia kő az átlátszó változata a tisztaságot szimbolizálja.

Elég sok hiedelem fűződik hozzá. Sokan úgy tartják, hogy erősíti az önbizalmat, a rossz energiákat távol tartja, javítva az emlékezőképességet, valamint nyugodt és zavartalan pihenést biztosít. De ehhez hinni kell benne. A cirkónia kő megtalálható a nyakláncokban, a karkötőkben, a fülbevalókban és a gyűrűkben is. Ha felkeresi valamelyik ékszerüzletet, akkor biztosan megtetszik majd Önnek is a termékek valamelyike.

Fokozottan ártalmas a magas páratartalom hatása

magas páratartalom hatása

Magas páratartalom hatása

Az általunk beszívott levegő minősége nagy fontossággal bír, főleg azokban az otthonokban, ahol kisgyermekek és/vagy asztmás felnőttek élnek. A nagyvárosok utcáin például rengeteg autó közlekedik és az általuk okozott port és szennyezett levegőt képtelenség kizárni a lakásokból. Így még inkább lényeges a légtisztítás annak érdekében, hogy ne betegedjünk meg. Ha körülnézünk a környezetünkben, rájövünk, hogy nagyon sok hurutos megbetegedés, köhögés, asztma, allergia keseríti meg az ismerőseink életét. A gyerekek is gyakran megbetegszenek, ezekről pedig nemcsak a fertőzések tehetnek, hanem a már majdnem mérgező, rossz levegő, amiben az életünket éljük. A kinti levegő minőségéről nem tehetünk, de a lakásunkban lévőt tisztíthatjuk valamilyen szinten. Ehhez két dologra kell figyelnünk, a levegő megfelelő páratartalmára és a tisztaságára. Előbbi egy jó párásító készülék használatával érhető el, míg utóbbi takarítással, valamint olyan párásító alkalmazásával, ami a légtisztítás mellett fertőtleníti is a levegőt. Olvasd Tovább

Tapéták a retró stílustól az absztraktig

Tapéták

A felnőttkorunkra kialakult ízlés-világunk nemcsak a ruházatunkban tükröződik maradéktalanul, de az otthonunk dizájnjában is. Mi is bizonyíthatná ezt ékesebben, mint a bútor színéhez megválasztott elegáns tapéták külleme?

Manapság már a dekoratív burkolóanyagok ezen típusát költséghatékonyan be tudja szerezni. Ha esedékes a vásárlás, mindenképpen érdemes először körülnéznie nálunk. A változatos és szemet gyönyörködtető tapéták színes kínálata várja a hét bármelyik napján! Olvasd Tovább

Esztétikailag tökéletes választás a motoros alumínium redőny

motoros alumínium redőny

motoros alumínium redőny

A modern árnyékolástechnika segítségével ma már olyan motoros redőnyök készülnek, amelyek megfelelnek a minőségi elvárásoknak. A vezérlőelemek választéka színes és számtalan lehetőséget nyújt mindenegyes vevőnek. A motoros alumínium redőny automatizálása és mozgatása ma már nem lehetetlen. Ára megfizethető és nem számít luxusnak egy ilyen típusú redőny beszereltetése. Mindenegyes lamella külön elcsúszás-gátlóval rendelkezik. Biztonságos és a használata kényelmes. Arról nem is beszélve, hogy nemcsak pénzt, de energiát is megtakarít.
Olvasd Tovább

Tévhitek az infraszaunával kapcsolatban

Infraszauna

A hagyományos szauna működési elve azon alapszik, hogy a benne lévő személyek a hosszú felfűtés után vizet locsolnak a felforrósodott kövekre, ezáltal megemelkedik a kabinban lévő levegő hőmérséklete.

Sajnos a hatalmas párafelhő nem tesz mindenkinek jót és sokan nem bírják hosszabb távon elviselni a nehéz levegőt, főleg azok, akik valamilyen légzőszervi betegségben szenvednek. Nem kell azonban lemondania a szaunázás áldásos hatásáról, ha az infraszauna a választása tárgya ebben a témában. Olvasd Tovább

Elektromos fűtőpanel eltérő teljesítményben

Elektromos fűtőpanel

Ami a villamos energiát használó rendszereket illeti, az elektromoskonvektorok.hu internetes áruházban mindenféle fűtésre alkalmas eszköz és kellék megtalálható. Az elektromos fűtőpanel a termékpaletta szerves része, amit a webshop forgalmaz.

Az elektromos fűtőpanelt sokan kedvelik esztétikussága miatt, de nem elhanyagolható az a tényező sem, hogy rendkívül energiatakarékos, továbbá a hatásfokát is szokták dicsérni. Olvasd Tovább

A karácsonyi ékszerek tökéletes ajándékok

Karácsonyi ékszerek

Ahogy közeledik a szeretet ünnepe, szinte mindenki elkezdi törni a fejét, hogy milyen meglepetést válasszon a megajándékozni kívánt személynek. A karácsonyi ékszerek hatalmas népszerűségnek örvendenek, hiszen egy gyönyörű és érdekes kiegészítőnek mindenki örül. Ha valamilyen kellék mellett dönt, az biztosan nem lesz rossz ötlet, főleg ha az ajándékozott személy hölgy.

A karácsonyi ékszerek minden típusa nagyon esztétikus és elegáns, szóval elég nehezen tudna csalódást okozni, ha valamelyik darabot választja a kollekcióból ajándékként. Ilyenkor a kiválasztott terméket a hölgy vagy az úriember hosszú ideig hordani fogja, ezért a beszerezése előtt mindig érdemes a jövő évi trendeknek is utánajárni.

Olvasd Tovább

Páramentesítő készülék otthoni felhasználásra

Páramentesítő készülék

A családi otthonokban uralkodó páratartalom mértéke kulcsfontosságú lehet az egészség megőrzése érdekében. Régen egyszerűen csak kinyitották az ablakokat, ha úgy vélték, hogy kellemetlen bent a levegő, ma viszont már a modern technológia használata kerül előtérbe, a páramentesítő készülék formájában.

A légtérnek párával való telítettsége nagyjából 50 százalékos állapotban számít ideálisnak az emberi szervezetnek, illetve ez az érték még ahhoz is elég alacsony, hogy ne keletkezzen a falakon penészesedés. Olvasd Tovább

Modern tapéták kedvezményes áron

Modern tapéták

Időnként mindenkiben felmerül az igény a változtatásra. Ez azt jelenti, hogy nem árt néha egy lakásfelújítás keretén belül újjávarázsolni az otthont. A modern tapéták 5-10 napos kiszállítással rendelhetőek meg. Nem egyszerű választani közülük, mert nagyon mutatósak.

Azt sem könnyű behatárolni, hogy melyik illik a legjobban a lakók stílusához. Ma már nem kell félni a szokatlan megoldásoktól sem, hiszen senkinek nem szúr szemet egy élénk színű tapéta. Olvasd Tovább