Sokoldalúan felhasználható kókuszkrém

Kókuszkrém

Megéri adott időközönként valami újat bevinni a konyhába és azt kipróbálni. Fel sem tudjuk fogni, hogy mennyi minden áll a rendelkezésünkre egészen addig, amíg alaposabban körül nem nézünk. Itt van többek között a kókuszkrém, ami valójában a jól ismert gyümölcs teje, csak sűrített és zsírosabb változatban. A felhasználásának csak a képzeletünk szabhat határt. Süteményekben, de főzés során, tejszínként is megállja a helyét.

Hihetetlenül sok pozitív hatása van. Összetevői révén, a kókuszkrém támogatja a szív- és érrendszert, de még az ízületek gyógyulását is. Eljött az ideje annak, hogy alaposan átgondoljuk az eddigi gasztronómiai ismeretünket és kitágítsuk a tudásunkat ezen a téren. Mostantól ne csak finomakat, hanem tápláló és egészséges ételeket készítsünk!

A család minden tagja hálás lesz azért, ha a kókuszkrém gyakran belekerül az élelembe. Rendeljük meg online és akkor még a beszerzésével sem kell sok időt eltölteni, mert az néhány napon belül házhoz jön! Irány a bulkshop.hu weboldal, ahol rendkívüli választékot találunk!

Print Friendly, PDF & Email