A Römer gyerekülésben a porontyok biztonságban vannak

Egy biztonságos gyerekülés nélkül nem érdemes elindulni

Valahányszor a gyermekünket beültetjük az autóba, a a biztonság az első gondolat, ami az eszünkbe jut. Miszerint ha történne egy baleset, akkor a pici épségben ússza meg az egészet. A Römer gyerekülés kétségkívül ezt a célt szolgája.

Már a tervezési folyamatok során is nagy figyelmet fordítottak a hozzávalók kiválasztására, hiszen csak akkor lehet kellőképpen biztonságos a Römer gyerekülés is, ha minőségi alapanyagokból épül fel. Amikor valaki nem köti be a biztonsági övet, az autó ezt jelzi. A régebbi típusoknál csupán néhány másodpercig, azonban az újabbaknál már a bekötés pillanatáig. A Römer gyerekülés ma már olyan magas szintű technológiával van felszerelve, aminek köszönhetően a rajta levő öv visszahúzódik a megfelelő feszességig.

Nem kell attól tartanunk, hogy közben a gyerek mocorog és meglazul, mert az övfeszítő rendszere visszahúzza az optimális feszességig, így az utazások során folyamatosan védve lesznek. Gyermekeink biztonsága érdekében, vásároljunk a Römer gyerekülés széles kínálatából!

Print Friendly, PDF & Email