A részecskeszűrő tisztító folyadék több kiszerelésben kapható

Részecskeszűrő tisztító folyadék

A dízel motorok káros anyag kibocsájtásának hatékony csökkentése érdekében, a mérnökök megalkották az úgynevezett részecskeszűrő berendezést. Ez az alkatrész hasonlít a katalizátorhoz, tehát a kipufogás előtt megtisztítja a kipufogógázt.

A motor hosszú élettartama érdekében, a részecskeszűrő tisztító folyadék erősen ajánlott a gyártók részéről. Ennek az adalékanyagnak a segítségével folyamatosan karbantartható maga a motor, a részecskeszűrő és ezáltal a környezet is. Az üzemanyag fogyasztás csökkenéséről nem is beszélve! A részecskeszűrő tisztító folyadék megvásárolható a jlmshop.hu webáruház kínálatából, többféle kiszerelésben.

A kisebb távok során, a motorban felgyülemlő gázok és részecskék nem tudnak kellően elégni, megsemmisülni, ezért elkezdenek felgyűlni. Ezzel további problémákat idéznek elő, a rendszer hibátlan működésében. A mérnökök az autógyárak segítségével kifejlesztették a részecskeszűrő tisztító folyadékot. Ezzel a motor újra fellélegezhet és könnyebben, takarékosabban üzemelhet.

Print Friendly, PDF & Email