Páramentesítő készülékek a dohszag és a gombásodás ellen

Páramentesítő készülékek

A fekete foltok bizony hatalmas gondot jelentenek mindnyájunknak, hiszen nemcsak elcsúfítják a szoba falát, de jelzik, hogy gombásodás ütötte fel a fejét a lakóhelyünkön, ahol bizony egészségtelen életkörülmények uralkodnak.

A páramentesítő készülékek megszüntetik a gombásodás okát, a rendkívül magas páratartalmat. A bolthely.hu weboldalon Trotec és WDH márkájú gépek közül válogathat, amelyek a legmodernebb technikát képviselve ölik meg a penészgombát a helyiségben. A berendezések ráadásul most akciós áron, hatalmas kedvezménnyel érhetőek el online boltunkban! Egy 20 oldalas ingyenes útmutatót is letölthet ráadásul oldalunkról, ami a penész elleni harc legfontosabb stratégiáival ismerteti meg Önt.

A könyvet a nevének és e-mail címének a megadása után már olvashatja is. Cégünk páramentesítő készülékek karbantartásával is foglalkozik, az elszállítással és a visszaszállítással együtt mindössze bruttó 12.700 Forintért vállaljuk ezt a szolgáltatást. Szakértők szerint, néhány évente ajánlott elvégezni a páramentesítő készülékek tisztítását.

Print Friendly, PDF & Email