Mindenkinek fontos a kismama diéta

Kismama diéta

Egy kismama nemcsak a saját egészségéért felelős, hanem a magzat rövid távú és a születendő baba hosszú távú egészségéért is. A túlsúly miatt nehezebb teherbe esni, de a terhesség alatti súlyfölösleg is veszélyeket rejt. Ezért, ha szükséges, a kismama diéta segítségét kell igénybe venni. Nagyon fontos az egészséges táplálkozás a várandósság ideje alatt, ugyanis mind a túl kicsi, mind a túl nagy súlygyarapodás okozhat komoly problémákat.

Az tulajdonképpen nem igaz, hogy kettő helyett kell enni ebben a periódusban, inkább helyesen szükséges táplálkozni, mert amit beviszünk a szervezetbe, azt nemcsak magunknak, hanem a gyermekünknek is adjuk. Emiatt aztán a szakszerű odafigyelés akkor is ajánlott, hogyha a kismama súlyfelesleg nélkül kezdi a terhességet.

Az alakorvoslas.hu weboldalon megismerhető program, a kismama diéta mindenkinek ajánlatos, akik babát terveznek és túlsúllyal küzdenek, de várandós hölgyeknek, illetve szülés után, a szoptatási időszak alatt is, ha szeretnének mihamarabb jó formába lendülni.

Print Friendly, PDF & Email