Mi a hasonlóság a Nap és az infraszauna között?

Infraszauna elérhető áron

A fénytelen és rövid nappalok sajnos negatív hatással vannak az emberi szervezetre és lélekre egyaránt. Bizonyos értelemben ezt el tudjuk kerülni, mert az infraszauna képes helyettesíteni a napsugarakat, annak áldásos hatásaival együtt.

Még mielőtt azt feltételeznénk, hogy valamilyen káros sugárzás ér bennünket ezekben a berendezésekben, vizsgáljuk meg a tényeket! Habár kevés olyan eszköz van, ami egészséges módon idéz elő mesterséges lázat a szervezetben, de az infraszauna ilyennek mondható.

Az infrasugarak sugárzási tartománya megegyezik a napsugarakéval, így egyenesen kedvezőek a különböző betegségekkel szemben, ahogyan a hangulatunkra is pozitív hatással van.

Ha egyszerre többen is szeretnénk használni, akkor érdemes többszemélyes kabinokat vásárolni. Kialakításuknál nagy gondot fordítottak arra, hogy minden személyt egyformán érjenek a sugárzók. Minél nagyobb a sugárzási felület, annál hatékonyabb az infraszauna működése és hatékonysága. Sajnos a Nap nem minden évszakban okoz ugyanolyan örömet, de a modern technikának köszönhetően, pótolni tudjuk.

Print Friendly, PDF & Email