Lassan stabilan 20 fok van, indul a fagylalt szezon!
Lassan stabilan 20 fok van, indul a fagylalt szezon!

Fagylalt

Ha valaki az édesség szerelmese, akkor nem számít, hogy éppen milyen évszak van, mindig megtalálja az alternatívákat. Ezért a jó idő közeledésével sokan váltják le a csokoládét fagylaltra, hiszen így a hűsítő hatást is élvezhetik az édes ízekkel együtt. Mégsem mindegy, hogy mit fogyaszt a forró napokon és bár sokan keverik a két fogalmat, a jégkrém és a fagylalt nem ugyanazt jelenti. A jégkrémet persze sokkal hamarabb be lehet szerezni, hiszen a legtöbb élelmiszerüzletben megtalálható, a nagyobb központokban még télen is.

Ezért kényelmesebb előre megvásárolni, mivel könnyen és sokáig tárolható. Ez azonban már nem mondható el a kézműves fagylaltról, pedig az ízekben gyakran nagyon is érezhető a különbség. Ennek persze nagyon egyszerű magyarázata van. A jégkrém előállításakor ugyanis vegyi, mesterséges anyagok és ízfokozók is kerülnek a termékbe, emiatt történhet meg például, hogy nem túl intenzív például a málna ízét, pedig elvileg tartalmazza. A helyben készített fagylalt viszont sokkal finomabb és egészségesebb is.

A weboldal használatának folytatásával Ön elfogadja a cookie-k használatát További információk

A cookie beállítások ezen a weboldalon "cookie-k engedélyezve" beállításon vannak, hogy a lehető legjobb böngészési élményt nyújthassuk Önnek. Ha Ön folytatja ennek a weboldalnak a használatát anélkül, hogy megváltoztatná a cookie beállításokat, vagy az alábbi "Elfogadom" gombra kattint, akkor Ön hozzájárul a fentiekhez.

Bezárás