A hair transplant clinic kiváló csapata

Hair transplant clinic

A hajhullásban szenvedő személyek sokat gondolkodnak azon, hogy belevágjanak-e a hajbeültetésbe. Sajnos nem könnyű olyan orvost találni, aki magas színvonalon dolgozik.

Szerencsére, a magyarországi hair transplant clinic olyan hely, ahol kizárólag profik dolgoznak. Nem jelent gondot, ha valaki rövid időn belül szeretné megcsináltatni a haját, mert a szakemberek lehetőséget biztosítanak erre. A konzultáció során kiderül, hogy milyen feltételek mellett végezhető el a kezelés. A hair transplant clinic segít a műtét időpontjának kiválasztásában.

A pácienseknek egy egész napot rá kell szánniuk. 8 órára kell beérniük a rendelőbe, ahol egy orvos elmondja nekik a tudnivalókat. A beavatkozás reggel fél 9-kor kezdődik el. Mivel több fázisra oszlik, ezért időnként szünet is van.

Ilyenkor a páciensek étkezhetnek, kimehetnek friss levegőt szívni. A hair transplant clinic orvosa 18 óra magasságában fejezi be a műtétet. A betegek ezt követően hazamehetnek. Nem kell fájdalmakra számítani a lábadozási időszak alatt.

Print Friendly, PDF & Email